Buffalo Chicken Chili

Buffalo Chicken Chili
Buffalo Chicken Chili może być dobry przepis, aby rozszerzyć repertuar dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 291 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.94 za porcję. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz cebulę, czosnek, mieloną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Buffalo Chicken Chili, Buffalo Chicken Chili, oraz Buffalo Chicken Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek i masło rozgrzać w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Umieść kurczaka w garnku. Gotować i mieszać 7 do 10 minut, aż kurczak nie będzie już różowy. Wymieszać w marchew, cebula, seler, czosnek, chili w proszku, kminek, papryka, i sól i pieprz, i gotować i mieszać, aż cebula jest przezroczysta i warzywa zaczynają mięknąć, 3 do 4 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wymieszać w ostrym sosie, sos pomidorowy, pokruszone pomidory, i biała i czerwona fasola. Doprowadzić do wrzenia i dusić na średnim ogniu około 1 godziny, aż warzywa będą miękkie i smaki się wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Fasola CzerwonaFasola Czerwona
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia26
Magazyn