Buffalo Balls
Buffalo Balls może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 460 kalorii, 24g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Za 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś udka z kurczaka, pieprz cayenne, główkę selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 45%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kulki Kiełbasy Z Kurczaka Buffalo, Buffalo Chicken Cheese Balls, oraz Kulki Kiełbasy Z Kurczaka Buffalo.
Instrukcje
W maszynce do mięsa ze średnią matrycą zmiel udka z kurczaka na "chili grind" lub poproś rzeźnika, aby zrobił to za Ciebie. W dużej misce wymieszaj kurczaka, 11/2 szklanki krakersów Ritz, czarny pieprz, paprykę, bazylię, sól cel-ery, kminek, biały pieprz, połowę pieprzu cayenne i 1 szklankę sera pleśniowego.
Dobrze wymieszaj, aby włączyć. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny do 24 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
Wlej 2 cale oleju rzepakowego na dużą, głęboką patelnię i podgrzej olej do 350 stopni F na średnim ogniu. Ustaw stojak chłodzący na blasze do pieczenia.
Uformuj mieszankę kurczaka w kulki wielkości orzecha włoskiego i odłóż je na talerz. Ubij jajko w płytkiej misce i umieść pozostałe 1 1/2 szklanki krakersów w innej misce. Zanurz każdą kulkę w jajku, a następnie zwiń ją w krakersy, dokładnie przykrywając.
Dodaj kulki do gorącego oleju (partiami, aby ich nie tłoczyć) i smaż na złoty kolor, około 2 minut. Gotują bardzo szybko, więc praca z kilkoma na raz pomoże. Po zakończeniu gotowania umieść kulki na ruszcie nad blachą do pieczenia. Gdy wszystkie kulki zostaną usmażone, włóż blachę do pieczenia do piekarnika i piecz przez 10 minut.
W międzyczasie w małym rondelku na małym ogniu rozpuść masło.
Dodaj czosnek i jalapenos i gotuj 2 minuty. Dodaj ostry sos i trzymaj w cieple na małym ogniu.
Aby podać, skrop ostrym sosem Kulki bawole lub podawaj jako dip z boku. Paluszki selera i pozostały ser pleśniowy stanowią dodatek chłodzący.