Zielony pomidor-Tomatillo-Pudding kukurydziany jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 14g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, pomidory, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kukurydza I Zielona Fasola Tomatillo Tacos, Tomatillo lub salsa z zielonego pomidora, oraz Sałatka z pomidorów, Tomatillo i kukurydzy z sosem z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wrzucić razem pierwsze 6 składników w folii aluminiowej pokryte jellyroll pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut lub do momentu, gdy pomidory i pomidory będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tomatillos
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala