Budyń z twarogiem i makaronem

Budyń z twarogiem i makaronem
Budyń z twarogiem i makaronem jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony cynamon, pieprz, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Budyń twarogowy Dj, Budyń z makaronem z serem rolniczym i borówkami, oraz Ciasto Truskawkowe (Budyń Wiejski) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Połącz pierwsze 11 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Wlać mieszaninę makaronu do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4
Przykryć; piec w 375 przez 45 minut lub aż prawie zestaw. Odkryć, i piec dodatkowe 10 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn