Budyń Z Toffi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Butterscotch Pudding spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 383 kalorie, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Budyń Z Toffi, Budyń Z Toffi, oraz Budyń Z Toffi.
Instrukcje
W ciężkim średnim rondlu ubić brązowy cukier, skrobię kukurydzianą i 1/4 łyżeczki soli, następnie ubić w mleku i śmietanie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często ubijając, a następnie gotować, ubijając, 1 minutę.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle i wanilii.
Wlać do miski, następnie przykryć powierzchnię papierem z maślanym woskiem i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 1 1/2 godziny.