Budyń Z Tapioki Rum-Rodzynki

Budyń Z Tapioki Rum-Rodzynki
Budyń z tapioki rumowo-Rodzynkowej to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 7 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 26 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, rum, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Podobne przepisy to Tapioka " Budyń, Pudding Z Tapioki, oraz Pudding Z Tapioki.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połącz tapiokę i następne 5 składników w rondlu i odstaw 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Umieścić patelnię na średnim ogniu; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, stale mieszając (około 20 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z ognia; dodać mieszankę rodzynek. Wyrzuć laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
RodzynkiRodzynki
5
Podzielić budyń równomiernie pomiędzy 7 (6-uncji) kubki budyniu. Powierzchnię puddingu przykryć folią. Schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia2
Magazyn