Budyń z rabarbarem na parze

Budyń z rabarbarem na parze
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do pudełka przepis, rabarbar na parze budyń może być przepis należy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka rabarbaru, jajka, mąka samowyzwalająca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 23%. Budyń z rabarbarem na parze, bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, oraz Jak-lubisz-to parowany budyń są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Gotować rabarbar z 75g / 2oz cukru i imbiru na łagodnym ogniu przez 2-3 min, aż zacznie mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2
Zdjąć z ognia.
3
Nasmaruj miskę budyniową 900ml. Masło i pozostały cukier przekładamy do miski i śmietany. Wymieszaj ekstrakt z wanilii, a następnie ubijaj jajka, po trochu. Przesiać mąkę i ostrożnie złożyć do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Łyżka rabarbaru na dnie miski, następnie łyżka mieszaniny gąbki na górze i wyrównać powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
5
Posmarować kawałek papieru smażonego nieco większy od górnej części miseczki budyniowej. Zrób plisę w środku i zabezpiecz nad górną częścią basenu. Powtórz z kawałkiem folii, a następnie zabezpiecz całość sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Umieścić na patelni do połowy wypełnionej gotującą się wodą. Przykryć i gotować przez 1 godzinę, regularnie sprawdzając, czy patelnia nie gotuje się na sucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Zdejmij pokrywę, Odwróć budyń na talerz, a następnie ostrożnie zdejmij miskę budyniową.
8
Podawać z crme frache lub pojedynczym kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedynczy KremPojedynczy Krem

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na budyń. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn