Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, cebulę, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Z Kiełbasą Rukolą I Kurczakiem, Tipsy Ghostly Guzzle Pudding Shots-Moja Oda do kubków Pudding Halloween, oraz Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników i wodę, aby przykryć w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Kurczaka wyjąć i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Wlać 6 szklanek bulionu przez sitko z siatki drucianej do dużej miski, odrzucając ciała stałe. Zachowaj pozostały bulion do późniejszego wykorzystania.