Budyń w chmurze

Budyń w chmurze
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 105 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz galaretkę o smaku czekoladowym pudding instant, mleko, chłodną bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowy budyń w chmurze, Słońce w chmurze, oraz Śliwka w chmurze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łyżka 1/3 szklanki ostudzić ubijać na dole i do góry każdej z 6 dań deserowych.
2
Ubić budyń wymieszać i mleko z trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Odstawić 5 min. Łyżka do środka każdego naczynia.
4
Podawać natychmiast. Lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn