Budyń Orkiszowy Pieczony
Pieczony budyń orkiszowy to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 195 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Mieszanka soli, fasola waniliowa, orkisz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Pieczone orkiszowe Empanadas (i Witam ponownie), Budyń Kukurydziany Pieczony, oraz Budyń Z Pieczonej Krówki.
Instrukcje
Orkisz umieścić w średnim rondlu. Przykryć wodą do 2 cali powyżej orkiszu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Umieścić orkisz w robocie kuchennym; proces 45 sekund lub aż orkisz przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Połącz orkisz, mleko, cukier, sól, kardamon i wanilię w 2-ćwiartkowej zapiekance pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 275 przez 3 i pół godziny, mieszając co godzinę, aby zapobiec tworzeniu się skóry.
Podawać na ciepło lub schłodzone.