Budyń kukurydziany z pieczarkami i szynką

Budyń kukurydziany z pieczarkami i szynką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj puddingu kukurydzianego z pieczarkami i szynką. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę wiejską, mąkę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana Pizza z pesto z rukoli, kukurydzą i szynką (wideo), Pikantny budyń chlebowy ze szpinakiem i pieczarkami, oraz Pikantny Budyń Chlebowy Z Fiddleheads & Mushrooms dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż stojak w dolnej trzeciej części piekarnika iprzygotuj do 177°. Obficie masło an8x8x2 " szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Posypać nawet z 2 łyżkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Roztopić 1 łyżkę masła na średniej patelniprzez średnie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Dodać grzyby; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złocisto brązowy iskillet jest suchy, 5-7 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Przenieść pieczarki do małej miseczki; odstawić. Wytrzyj patelnię do czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Używając dużych otworów na tarce,grubo zetrzyj ziarna kukurydzy z kolb do dużej miski (powinieneś mieć około 2 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła z olejemw tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj cebulę; gotować, często mieszając, aż zmiękniei półprzezroczyste (nie brązowieją), 8-10 minut. Wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Dodać startą kukurydzę; zwiększyć ciepło do średniego. Gotować, mieszającczęsto, aż większość cieczy wyparuje, a kukurydza jest jasnożółta, 2-3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
10
Dodaj śmietanę; gotuj, często mieszając, aż do dobrze wymieszanego i większość płynów odparuje, około 3 minut. Wymieszać z mlekiem, szynką, 3/4 szklanki sera, i zarezerwowane mushrooms. Gotuj, często mieszając, dopóki smaki nie zaczną się topić, 1-2 minuty dłużej.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
11
Przenieść mieszaninę kukurydzy do dużej miski.Jajka doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Dodać mieszankę, delikatnie wymieszać, aby wymieszać.
13
Wlać dogotowane naczynie do pieczenia; posypać 2 łyżkami stołowymi. Naczynie wyłożyć na patelnię do pieczenia; ułożyć na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
14
Wlać gorącą wodę do patelni do połowy boków naczynia do pieczenia (zapobiegnie to zsiadaniu jaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
15
Piec, aż budyń jest po prostu ustawiony wśrodku (centrum będzie poruszać się bardzo lekko, gdy jest popychany), 40-45 minut. Użyj kadzi, aby usunąć około połowy wody z patelni do pieczenia, aby zapobiec rozlewaniu się gorącej wody po podniesieniu patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
BasterBaster
16
Wyjąć patelnię z puddingz piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
17
Wyjąć naczynie do pieczenia z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
18
Podgrzej brojlery. Powrót budyń do piekarnika; broil aż top jest złoty brąz w plamy, 2-3minutes.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
19
Odstawić na co najmniej 15 minuti do 30 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn