Budyń Kukurydziany Południowo-Zachodni
Southwestern Pudding kukurydziany może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 10g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jajek, soli, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Budyń Kukurydziany Południowo-Zachodni, Południowo-Zachodnia Sałatka Kukurydziana, oraz Southwestern Corn Chowder.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników.
W dużej misce ubić jajka, śmietanę i masło. Stopniowo dodawać mieszaninę cukru, ubijając, aż będzie gładka; wymieszać kukurydzę i zielone chiles.
Wlać mieszaninę do 8 lekko nasmarowane 8-oz. kubki z kremem.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut lub do momentu, gdy budyń jest ustawiony i głęboki złoty.
* 6 szklanek mrożonej kukurydzy z całego jądra lub kukurydzy w puszkach, odsączonej, można zastąpić.
Uwaga: można zastąpić 1 (13 - x 9-calowy) naczynie do pieczenia ramekins.
Piec w 350 przez 40 do 45 minut lub aż zestaw.
Odstawić 5 minut. Tylko w celach testowych użyliśmy kukurydzy "Silver Queen".