Budyń jagodowy z kremem francuskim
Budyń jagodowy z kremem francuskim może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka soku z cytryny, skrobia kukurydziana, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Tosty francuskie Nadziewane borówkami i serem śmietankowym, Tosty Francuskie Nadziewane Serem Borówkowym, oraz Budyń jagodowy z sosem cytrynowym.
Instrukcje
Sortuj jagody, odrzucając wszelkie łodygi i zbutwiałe owoce; opłucz i osusz świeże jagody. W 1 1/2 - do 2-Quart patelni, połączyć 1/2 szklanki jagód, cukier, skrobia kukurydziana, skórka pomarańczowa i cytrynowa, sok pomarańczowy, sok z cytryny. Mieszać na dużym ogniu do wrzenia, o 3 protokół.
Dodaj pozostałe jagody i mieszaj, aż mieszanina ponownie się zagotuje. Wymieszać wanilią.
Podawać na gorąco, ciepło lub chłodno, posypane kremem francuskim.