Jabłkowy budyń chlebowy z ciepłym sosem maślanym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. Jeśli masz masło, mleko, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cool Lawn Farm: on a Warm December Day (Apple Butter Bread budyń ), Budyń jabłkowo-chlebowy z ciepłym sosem maślanym, oraz Budyń chlebowy z ciepłym sosem Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°. spray dno i boki 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W dużej misce ubić 4 całe jajka, 1 żółtko i 3/4 szklanki cukru granulowanego z trzepaczką do dobrze wymieszanego. Ubij w mleku, śmietanie, wanilii i 1 łyżeczce cynamonu, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z jabłkami i 7 szklankami kawałków chleba.