Budyń czekoladowy Espresso z orzeszkami pinii: Sanguinaccio

Budyń czekoladowy Espresso z orzeszkami pinii: Sanguinaccio
Budyń czekoladowy Espresso z orzeszkami pinii: Sanguinaccio może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kakao w proszku, śmietana, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Budyń czekoladowo-cynamonowy: Sanguinaccio, Ciasto Czekoladowo-Oliwkowe Z Orzeszkami Piniowymi, oraz Tarta czekoladowa z orzeszkami piniowymi przepis.

Instrukcje

1
W misce wymieszać proszek kakaowy, mąkę i cukier. Powoli ubij trochę mleka, aby utworzyć pastę, a następnie dodaj pozostałe mleko, aby uzyskać cienkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Przenieść do dużego rondla i, stale mieszając na średnim ogniu, powoli doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia, dodać startą czekoladę i espresso i wymieszać, aby dobrze wymieszać. Gdy czekolada jest całkowicie stopiony, wypełnić 6 (6-uncji) ramekins cztery piąte pełne, i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Każdy z nich przykryć bitą śmietaną i posypać orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
5
Podawać natychmiast lub schłodzić do czasu potrzebnego.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn