Budyń chlebowy z sosem rumowym

Budyń chlebowy z sosem rumowym
Budyń chlebowy z sosem rumowym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.21 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka orzechów włoskich, ekstrakt z wanilii, jabłko granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Budyń chlebowy z sosem Bourbon, Budyń chlebowy z sosem rumowym z gorącym masłem, oraz Budyń chlebowy z sosem bananowo-rumowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka ubić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Ubijamy cukier i kolejne 4 składniki. Wsypać chleb i kolejne 3 składniki, mieszając do momentu zwilżenia chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać do naczynia do pieczenia 13" x 9 " pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec, Odkryte, w 350 przez 50 minut lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło z sosem rumowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn