Budyń Chlebowy Z Serem Pleśniowym
Budyń chlebowy z serem pleśniowym wymaga około 1 godzina i 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 565 kalorii. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać mielony pieprz, masło, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Z Serem Pleśniowym, Pudding Yorkshire Z Serem Pleśniowym, oraz Chleb Czosnkowy Z Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, i gotować cebulę i czosnek 20 protokół, aż miękki i złoty kolor.
Ułóż 1/2 kostki chleba na dnie patelni do pieczenia 9x13 cali.
Warstwa z 1/2 mieszanki sera pleśniowego i cebuli. Wierzch wymieszać z pozostałą kostką chleba i serem.
W małej misce ubijamy jajka, żółtka, śmietanę, sól i pieprz.
Wlać górną warstwę kostek chleba na patelni. Odstawić na 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Budyń piec 40 minut w nagrzanym piekarniku. Przykryć patelnię i kontynuować pieczenie 15 minut, lub aż zestaw i złoty kolor. Odstawić na 15 minut przed podaniem.