Budyń Chlebowy Z Podwójnymi Grzybami
Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz białko jaja, chłopski chleb, grzyby cremini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pudding Chlebowy Z Podwójną Czekoladą, Pudding Chlebowy Z Podwójną Czekoladą, oraz Pudding Chlebowy Z Podwójną Czekoladą.
Instrukcje
Połączyć 2 szklanki mleka i chleba. Przykryć i schłodzić 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Usuń brązowe skrzela z spodów portobellos za pomocą łyżki; Odrzuć skrzela i łodygi.
Pokrój czapki grzybowe na pół; pokrój połówki w poprzek na 1/2-calowe plastry.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj portobello i cremini grzyby, i smażyć 4 protokół. Wymieszać pietruszkę, rozmaryn, sól, pieprz, i czosnek; smażyć 1 minutę.
Połączyć 1 szklankę mleka, jaj i białka, i wymieszać trzepaczką. Łyżka 2 szklanki mieszanki chleba do zapiekanki 2-quart pokryte sprayem do gotowania. Wierzch wymieszać z grzybami; posypać 1/3 szklanki sera. Wierzch z pozostałą mieszaniną chleba i 2/3 szklanki sera.
Wlać masę jajeczną na wierzch.
Piec w temperaturze 375 przez 45 minut lub aż zestaw.