Budyń chlebowy z pigwą i żurawiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj budyniu chlebowego z pigwy i żurawiny. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz białka jaj, brązowy cukier, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Budyń Chlebowy Żurawinowy, Budyń Chlebowy Żurawinowy, oraz Budyń Chlebowy Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na blasze ułożyć orzechy laskowe.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut, mieszając raz. Obróć orzechy na ręcznik.
Zwiń ręcznik; zetrzyj Skórki. Grubo posiekać orzechy; odstawić.
Mleko i kolejne 7 składników (mleko przez jajko) połączyć w misce.
Dodać kostki chleba; wrzucić do herbu.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj pigwę; smażyć 3 minuty.
Dodaj jabłecznik; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz prawie wyparuje.
Dodaj pigwę, żurawinę i orzechy laskowe do mieszanki Chlebowej; Wrzuć delikatnie do herbu. Łyżka do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub aż zestaw.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.