Budyń chlebowy z dynią i przyprawami
Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz dynię, mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Spice Pudding Cupcakes, Pumpkin Spice Pudding Cake, oraz Płatki Owsiane Pumpkin Spice Pudding Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grease 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z masłem. W ciężkim rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać 3 szklanki śmietany do ubijania, mleko, 1/2 szklanki cukru granulowanego i sól do duszenia na średnim ogniu, często mieszając.
W dużej misce ubić jajka i żółtka trzepaczką.
Dodaj dynię, brązowy cukier i przyprawę pumpkin pie. Mieszaninę wymieszać do gorącej śmietany z trzepaczką. Delikatnie wymieszać w kostkach chleba.
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Posypać 2 łyżki cukru granulowanego kremem.
Piec 50 minut lub do góry jest dmuchany i jasny złoty brąz. Fajne 5 minut.
W schłodzonej średniej misce ubij 1 szklankę śmietany do ubijania i 1 łyżkę cukru granulowanego mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty (nie przegotuj). Wymieszaj bourbon.
Podawać z ciepłym budyniem chlebowym.