Budyń chlebowy z dyni i parmezanem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.09 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jednodniowy chleb, białka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dynia Butternut Pikantny Budyń Chlebowy, Budyń Chlebowy Z Dyni I Cheddarem, oraz Budyń chlebowy z dyni i cheddarem.
Instrukcje
Ułóż squasha w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Posypać 1/4 łyżeczki soli.
Piec w 400 przez 12 minut lub do miękkości.
Wyjąć z piekarnika; zmniejszyć temperaturę piekarnika do 35
Rozgrzać olej w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Pozostałe 1/4 łyżeczki soli, mleko, 1/2 szklanki sera, pieprz, gałka muszkatołowa, jajka i białka połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać z mieszanką squasha i cebuli.
Dodać chleb i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Odstawić na 10 minut. Łyżka do 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec w 350 przez 45 minut lub aż budyń jest ustawiony i lekko rumiane.