Budyń chlebowy z biszkoptem i serem pleśniowym
Biszkopt i budyń z sera pleśniowego wymaga mniej więcej 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, pieczone herbatniki maślane, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 92 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 44%. Podobne przepisy obejmują Budyń Chlebowy Z Serem Pleśniowym, Toffee Biscuit Bread Pudding, oraz Wiejski Chleb Z Szynką I Serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 13 na 9-calowe naczynie do pieczenia.
Do naczynia do pieczenia posypać 1/2 szklanki sera pleśniowego. Masło rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać zieloną paprykę i cebulę i smażyć aż zmiękną, około 5 minut. Wymieszaj kukurydzę i jalapenos i gotuj jeszcze 1 minutę. Zdejmij patelnię z ognia i pozwól mieszaninie ostygnąć.
W dużej misce wymieszać śmietanę i jajka. Biszkopty i pozostałe 1 1/2 szklanki sera pleśniowego pokruszyć do kremu i wymieszać do połączenia. Wymieszać z podsmażonymi warzywami oraz solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia.
Piec na złoty kolor i ustawić w środku, 50 do 60 minut.
Wyjąć naczynie z piekarnika i podawać na gorąco.