Budyń Chlebowy Wiśniowy Suszony W Czekoladzie
Budyń z suszonej czekolady Wiśniowej może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Ten przepis służy 8. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz cukier turbinado, jajka, nasiona wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pudding ryżowy z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym, Pudding ryżowy z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z suszonymi wiśniami i bitą kremem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: osiem 4-uncjowych ramekin
Włożyć ciemną czekoladę do dużej żaroodpornej miski. W innej dużej misce, ubić razem jajka i brązowy cukier, aż dobrze połączone.
W średnim rondlu zagotuj śmietanę, mleko, brandy, skórkę pomarańczową, nasiona wanilii, sól i cukier granulowany; mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Wlać gorący płyn do ciemnej czekolady chipsy i ubijać, aż stopi się i gładkie. Podczas ciągłego ubijania, wlać mieszaninę gorzkiej czekolady do jaj, mieszając do połączenia.
Dodać chleb i wrzucić delikatnie do herbu.
Przenieść mieszaninę chleba do lodówki i schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z wiórkami czekoladowymi i suszonymi wiśniami. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Umieść osiem 4-uncjowych ramekinów na blasze do pieczenia i lekko pokryj je sprayem do gotowania.
Wymieszać mieszaninę budyniu chleb równomiernie rozprowadzić kawałki czekolady i wiśni. Podzielić mieszaninę między przygotowane ramekiny.
Posypać trochę cukru Turbinado na wierzchu każdego budyniu i piec, aż nadmuchane i zestaw, o 30 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.