Budyń Chlebowy Wiśniowy Suszony W Czekoladzie

Budyń Chlebowy Wiśniowy Suszony W Czekoladzie
Budyń z suszonej czekolady Wiśniowej może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Ten przepis służy 8. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz cukier turbinado, jajka, nasiona wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pudding ryżowy z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym, Pudding ryżowy z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z suszonymi wiśniami i bitą kremem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: osiem 4-uncjowych ramekin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Włożyć ciemną czekoladę do dużej żaroodpornej miski. W innej dużej misce, ubić razem jajka i brązowy cukier, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Ciemnej CzekoladyChipsy Z Ciemnej Czekolady
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W średnim rondlu zagotuj śmietanę, mleko, brandy, skórkę pomarańczową, nasiona wanilii, sól i cukier granulowany; mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Wlać gorący płyn do ciemnej czekolady chipsy i ubijać, aż stopi się i gładkie. Podczas ciągłego ubijania, wlać mieszaninę gorzkiej czekolady do jaj, mieszając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Ciemnej CzekoladyChipsy Z Ciemnej Czekolady
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Dodać chleb i wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6
Przenieść mieszaninę chleba do lodówki i schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z wiórkami czekoladowymi i suszonymi wiśniami. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
7
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Umieść osiem 4-uncjowych ramekinów na blasze do pieczenia i lekko pokryj je sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wymieszać mieszaninę budyniu chleb równomiernie rozprowadzić kawałki czekolady i wiśni. Podzielić mieszaninę między przygotowane ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Posypać trochę cukru Turbinado na wierzchu każdego budyniu i piec, aż nadmuchane i zestaw, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn