Budyń Chlebowy Wiśniowy Suszony W Czekoladzie

Budyń Chlebowy Wiśniowy Suszony W Czekoladzie
Budyń z suszonej czekolady Wiśniowej może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Ten przepis służy 8. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz cukier turbinado, jajka, nasiona wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pudding ryżowy z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym, Pudding ryżowy z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z suszonymi wiśniami i bitą kremem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: osiem 4-uncjowych ramekin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Włożyć ciemną czekoladę do dużej żaroodpornej miski. W innej dużej misce, ubić razem jajka i brązowy cukier, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Ciemnej CzekoladyChipsy Z Ciemnej Czekolady
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W średnim rondlu zagotuj śmietanę, mleko, brandy, skórkę pomarańczową, nasiona wanilii, sól i cukier granulowany; mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Wlać gorący płyn do ciemnej czekolady chipsy i ubijać, aż stopi się i gładkie. Podczas ciągłego ubijania, wlać mieszaninę gorzkiej czekolady do jaj, mieszając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Ciemnej CzekoladyChipsy Z Ciemnej Czekolady
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Dodać chleb i wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
6
Przenieść mieszaninę chleba do lodówki i schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z wiórkami czekoladowymi i suszonymi wiśniami. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
7
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Umieść osiem 4-uncjowych ramekinów na blasze do pieczenia i lekko pokryj je sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Wymieszać mieszaninę budyniu chleb równomiernie rozprowadzić kawałki czekolady i wiśni. Podzielić mieszaninę między przygotowane ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Posypać trochę cukru Turbinado na wierzchu każdego budyniu i piec, aż nadmuchane i zestaw, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn