Budyń Chlebowy O Obniżonej Zawartości Cukru
Need a deser wegetariański? Pudding chlebowy o obniżonej zawartości cukru może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka odparowanego mleka, 2 bochenek chleba, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kubki Z Budyniem Kakaowym O Obniżonej Zawartości Cukru, Chleb Bananowy O Obniżonej Zawartości Cukru, oraz Kakao O Obniżonej Zawartości Cukru.
Instrukcje
Umieść chleb w 6 (8-oz.) Żeliwne naczynia do pieczenia o owalnym kształcie pokryte natryskiem do gotowania.
Ubijamy jajka i kolejne 4 składniki, zalewamy chlebem w naczyniach do pieczenia (po ok.2/3 szklanki masy jajecznej). Dot top każdego z 1 łyżką. konfitury. Przykryć i schłodzić 2 do 3 godzin.
Wyjąć naczynia do pieczenia z lodówki i odstawić 15 minut.
Piec 38 do 40 minut lub do góry są chrupiące i złocisty brązowy.
Podawać z sosem malinowym.
Uwaga: na deser z jednym daniem, umieścić chleb w lekko nasmarowanym 11-x 7-calowym naczyniu do pieczenia. Postępuj zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w Kroku 2, rozsypując wierzch mieszaniny chleba z wszystkimi 6 łyżkami. konfitury malinowe.
Piec w 350 przez 45 do 50 minut lub do góry jest chrupiące i złocisty brązowy.
Podawać z sosem. Składniki na 6 porcji. Czas pracy: 15 min.; Łączny czas: 3 godz., 25 min.