Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Mocha chleb budyń z karmelem polewa spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 66 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 65 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, cukier, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń karmelowo-ryżowy z polewą Marshmallow, bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, oraz Mrożony Solony Karmel Mocha Fudge Pudding.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°. Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. Na patelni delikatnie wymieszaj kawałki chleba, daktyle, orzechy, kokos i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Cynamon
Kokos
Chleb
Daktyle
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
Patelnia
2
W dużej misce wymieszać masło, cukier i Likier. Ubić w jajkach łyżką, aż dobrze wymieszane. Wymieszać pół na pół i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier
Masło
Cukier
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Wlać mieszaninę chleba na patelni; wrzucić, aby dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Odstawić na 10 do 15 minut lub do momentu wchłonięcia większej ilości płynu.
5
Piec 1 godzinę lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Podawać ciepły budyń chlebowy z ciepłą polewą karmelową. Przechowywać w lodówce.