Budyń Chlebowy Budyń
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj budyniu chlebowego. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, mielonego cynamonu, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy budyń chlebowy z sosem budyniowym, Pecan budyń chlebowy z sosem rumowym, oraz Budyń chlebowy z sosem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć jajka, mleko, cukier, masło i cynamon.
Dodać kostki chleba i rodzynki; dobrze wymieszać.
Wlać do natłuszczonego 11-in. x 7-po. naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
W rondlu połącz cukier, mąkę i wodę, aż będzie gładka.
Dodać masło. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Podawać na ciepło lub na zimno na budyniu.