Budyń Chlebowy Bananowo-Czekoladowy
Need a deser bezmleczny? Bananowo-czekoladowy budyń chlebowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i zbierz truskawki, kostki pełnoziarnistego chleba, bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń Czekoladowo-Bananowy, Masło Orzechowe Czekolada Banan Chleb Budyń, oraz Cynamon Bananowy Wafel Czekoladowy Budyń Chlebowy.
Instrukcje
W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj granulowany cukier, skrobię kukurydzianą i wodę. Wymieszać w 1/2 szklanki truskawek.
Podgrzać do wrzenia, często mieszając. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować od 3 do 5 minut, często mieszając, aż lekko zgęstnieje. Fajne 10 minut. Wymieszaj pozostałe 1 szklankę truskawek. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Spray 9-calowy quiche dish lub 9-calowy szklany talerz pie z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, beat banany, brązowy cukier, soja, produkt jajeczny i wanilia z trzepaczką drutu, aż będzie gładka. Złożyć w chleb i 2 łyżki czekolady chipsy.
Posypać pozostałymi kawałkami czekolady.
Piec 30 do 35 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Ciepły budyń chlebowy pokroić w kliny.
Podawać ciepły budyń z sosem truskawkowym.
Udekoruj bitą polewą. Przykryć i schłodzić Pozostałe budyń chlebowy.