Ananasowo-jabłkowy budyń chlebowy z sosem Bourbon może być właśnie deserem, którego szukasz. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 652 kalorie, 17g białka, oraz 17g tłuszczu. Mieszanka cukru, wody, pyszne jabłko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to New Orleans Bourbon budyń chlebowy z sosem Bourbon, Bourbon dyniowy budyń chlebowy z sosem Bourbon, oraz Budyń chlebowy z sosem Bourbon.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki i wymieszaj z jajkami, dobrze mieszając. Zmiksować pokruszony ananas i dodać 4 składniki. Wymieszać z masłem, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kruszony Ananas
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2
Wlać mieszaninę do nasmarowanego 13-x 9-calowego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec, Odkryte, w 350 przez 35 do 45 minut lub aż zestaw i skorupa jest złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego