Budyń Chlebowo-masłowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać chleb i budyń masło spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, śmietanę do bicia, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym, Budyń Chlebowo-masłowy, oraz Budyń Chlebowo-masłowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Utrzyj 2 łyżki masła wokół zapiekanki i polej 1 łyżką cukru granulowanego. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. masło chleb z pozostałych 6 łyżek masła. Mleko oparzyć na patelni, dodać wanilii i skórkę z cytryny. Wymieszać w 1/4 szklanki cukru granulowanego. Zwiększyć ogień i rozpuścić cukier, a następnie usunąć z ognia. Ułóż część pokrojonego chleba nakładającego się na podstawie zapiekanki.
Posypać rodzynkami i kandyzowaną skórką.
Umieść na wierzchu kolejną warstwę chleba-na przemian brązowe i białe kromki. Przykryć pozostałym chlebem.
Resztę rodzynek posypać wierzchem i zetrzeć na nich gałkę muszkatołową. Jajka przełóż do miski i ubijaj. Powoli mieszając do sparzonego mleka (po usunięciu skórki z cytryny i wanilii).
Wlać tę mieszankę na chleb. Posypać 1 łyżką cukru i posypać wytrawnym sherry. Odstawić na 1 godzinę. Przed włożeniem do piekarnika zalać budyniem 1/2 szklanki śmietany bitej. Gotować w rozgrzanym piekarniku 325 stopni na środkowej półce przez 55 minut.