Budyń Bananowy V
Pudding bananowy V wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 18 porcji z 240 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Za $1.02 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz lite bitą polewę, Sztuczny słodzik, beztłuszczowe mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Jak zrobić budyń Chia-i Parfait z budyniem truskawkowo-bananowym Chia, Najlepszy Budyń Bananowy, oraz Budyń Bananowy.
Instrukcje
W średniej misce ubij ser śmietankowy ze śmietaną. Dodaj bitą polewę i wanilię. Odłóż na bok.
W dużej misce połącz mieszankę budyniową, słodzik i mleko. Mieszaj, aż cukier i mieszanka się rozpuszczą.
Połącz z mieszanką serów.
W dużym szklanym naczyniu do serwowania ułóż mieszankę budyniową, wafle i banany, aż wszystkie składniki zostaną użyte. Schłodź do podania.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na budyń bananowy. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "