Budyń z dyni w sosie karmelowym wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis służy 16. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka plantatorów pekan, jajka, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Budyń z dyni w sosie karmelowym, Budyń z dyni w sosie karmelowym, oraz Budyń dyniowy z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść kostki chleba w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali rozpylonym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Ubić jajka, mleko, Dynia, 1 szklanka cukru, 1/2 łyżeczki. Pumpkin pie spice i wanilia z trzepaczką do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty