Budyń Chlebowy Croissant

Budyń Chlebowy Croissant
Croissant chleb budyń może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.29 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka rogalików, ekstraktu z wanilii, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Budyń Chlebowy Croissant, Budyń Chlebowy Croissant, oraz Budyń Chlebowy Croissant dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W średniej misce ubijamy całe jajka, żółtka, pół na pół, cukier i wanilię. Odstawić mieszankę kremu na bok. Rogaliki pokroić na pół poziomo. W 10 x 15 x 2 1/2-calowy owalne naczynie do pieczenia, rozprowadzić DNA rogali w plasterkach, następnie dodać rodzynki, a następnie wierzchołki rogalików (brown side up), upewniając się, że rodzynki są między warstwami rogalików lub będą palić podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać krem na rogaliki i pozostawić do namoczenia na 10 minut, naciskając delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
4
Umieść patelnię w większej wypełnionej cala gorącej wody. Większą patelnię przykryć folią aluminiową, przykryć folią, aby nie dotykała budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wytnij kilka otworów w folii, aby umożliwić ucieczkę pary.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Piec przez 45 minut. Odkryć i piec przez 40 do 45 Więcej minut lub aż budyń nadmuchuje się i budyń jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn