Buckeye Balls
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Kulki Buckeye spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 98 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 84. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Nestlé toll house półsłodkie kęsy czekoladowe, kremowe masło orzechowe, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Buckeye Balls II, Buckeye Balls I, oraz Kanapki Z Kulkami Buckeye dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat masło orzechowe i masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym do wymieszania. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż do wymieszania.
Kształt W 1-calowe kulki, i schłodzić 10 minut lub do firmy.
Mikrofalowe kęsy czekoladowe i skrócenie w szklanej misce 2-quart w wysokiej 1 1/2 minuty lub do stopienia, mieszając dwa razy.
Zanurz każdą kulkę masła orzechowego w roztopionej mieszaninie czekolady, aż do częściowego pokrycia, i umieść na papierze woskowym, aby utwardzić. Przechowywać cukierki w hermetycznym pojemniku.