Brązowy Cukier-Orzech Divinity

Brązowy Cukier-Orzech Divinity
Brązowy cukier-orzech Boskość może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 55 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 10 centów za porcję. Jeśli masz brązowy cukier, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Orzech i brązowo-cukrowy Rugelach, Orzech i brązowo-cukrowy Rugelach, oraz Ciasto dyniowe z brązowym cukrem-polewa orzechowa.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w ciężkim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 3 protokół. Odkryć; gotować, bez mieszania, 10 minut lub aż termometr candy zarejestruje 24
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Sól i białko umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany. Stopniowo wlać gorący syrop cukrowy do mieszaniny białek jaj, ubijając ze średnią prędkością, a następnie z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić wanilią, wymieszać z orzechami. Pracując szybko, upuść mieszaninę łyżeczkami do herbaty na papier woskowy. Całkowicie fajne. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn