Brązowe masło solone czekoladowe ciasteczko dla jednego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać brązowy masło solone czekoladowe Chip Cookie dla jednej próby. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 853 kalorie. Ten przepis służy 1. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 4280 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, brązowy cukier, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brązowe Masło Solone Karmelowe Ciasteczka Czekoladowe {Brown Butter Week}, Solone Brązowe Masło Ciasteczka Z Ciemną Czekoladą, oraz Solone Rumiane Masło Czekoladowe Ciasteczka Ciasto Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i wyłożyć blachę do pieczenia z wkładką silpat lub pergaminem.
Masło umieścić w małym rondlu na średnim ogniu. Wirować i gotować masło, aż zbrązowieje, trwa 3-5 minut. Gdy zobaczysz brązowe kawałki na dnie rondla, masło jest rumiane. Będzie to złoty kolor brązowy.
Zdjąć z ognia. Upewnij się, że masło ostygnie przez 5 minut przed dodaniem do innych ingredients.In średniej misce, wymieszać cukry i rumiane masło. Wymieszać z jajkiem, wanilią, mąką, sodą oczyszczoną, solą i skrobią kukurydzianą. Wymieszać z wiórkami czekoladowymi, a następnie przełożyć ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia. Naciśnij równomiernie na okrągło, a następnie w razie potrzeby posypać solą.
Piec przez 12-15 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Ostudzić na arkuszu ciastek na 10 minut przed przeniesieniem do regału chłodzącego.