Brzuszek wieprzowy BLT z pomidorkami Cherry

Brzuszek wieprzowy BLT z pomidorkami Cherry
Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 12g białka, oraz 35 g tłuszczu. Mieszanka sałaty, chleb, pomidory koktajlowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łopatka wieprzowa wolno gotowana z pomidorkami Cherry, Ugotuj książkę: Kiełbasa wieprzowa Spiedini z Bocconcini i pomidorkami koktajlowymi, oraz Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory koktajlowe przyprawiamy 1/2 łyżeczki soli i wrzucamy do sitka lub durszlaka ustawionego nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić na co najmniej 20 minut. Wyrzucić płyn do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Tymczasem podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Brzuch wieprzowy sezon z solą i pieprzem i gotować, przewracanie często, aż rumiane z obu stron i gotowane przez, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1
Po jednej stronie każdej kromki chleba rozprowadzić równomierną warstwę majonezu i doprawić szczyptą soli i pieprzu. Sałatę, plastry brzuszka wieprzowego i pomidory koktajlowe równomiernie podzielić na 4 plastry, a następnie każdą z nich ułożyć kromką chleba, majonezem-bokiem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Brzucha WieprzowegoPlastry Brzucha Wieprzowego
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
2
Serw.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn