Brzoskwiniowy Strudel Orzechowy
Brzoskwiniowy Strudel orzechowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 189 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, pakiet 3 uncji ciasta francuskiego, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Strudel Czekoladowo-Orzechowy, Strudel Czekoladowo-Orzechowy, oraz Brzoskwiniowy Strudel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i ułóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 191°.
W średniej misce połącz pokrojone brzoskwinie, 1/3 szklanki cukru, cynamon, skrobię kukurydzianą i sok z cytryny. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Lekko posmaruj czystą powierzchnię roboczą i rozwałkuj ciasto francuskie na prostokąt o wymiarach 16 na 12 cali. Krótką stroną do siebie przykryj 1/2 ciasta mieszanką brzoskwiniową, pozostawiając 1-calową granicę na końcu najbliżej Ciebie.
Rozwałkować ciasto, galaretkować i zagniatać do uszczelnienia krawędzi.
Przełożyć strudel na przygotowaną blachę do pieczenia i posmarować roztopionym masłem.
Posypać pozostałą 1 łyżeczką cukru.
Wytnij trzy kawałki na wierzchu ciasta, aby uwolnić parę.
Piec, aż ciasto będzie złote, około 35 minut.
Przełożyć blachę do pieczenia na stojaku z drutu i ostudzić na 20 minut przed podaniem