Brzoskwiniowy Strudel Orzechowy

Brzoskwiniowy Strudel Orzechowy
Brzoskwiniowy Strudel orzechowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 189 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, pakiet 3 uncji ciasta francuskiego, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Strudel Czekoladowo-Orzechowy, Strudel Czekoladowo-Orzechowy, oraz Brzoskwiniowy Strudel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i ułóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
2
W średniej misce połącz pokrojone brzoskwinie, 1/3 szklanki cukru, cynamon, skrobię kukurydzianą i sok z cytryny. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Lekko posmaruj czystą powierzchnię roboczą i rozwałkuj ciasto francuskie na prostokąt o wymiarach 16 na 12 cali. Krótką stroną do siebie przykryj 1/2 ciasta mieszanką brzoskwiniową, pozostawiając 1-calową granicę na końcu najbliżej Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
4
Rozwałkować ciasto, galaretkować i zagniatać do uszczelnienia krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
5
Przełożyć strudel na przygotowaną blachę do pieczenia i posmarować roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Posypać pozostałą 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
Wytnij trzy kawałki na wierzchu ciasta, aby uwolnić parę.
8
Piec, aż ciasto będzie złote, około 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
9
Przełożyć blachę do pieczenia na stojaku z drutu i ostudzić na 20 minut przed podaniem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn