Brzoskwiniowy Pralinkowy Tort Kawowy
Peach Praline Coffee Cake to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 610 kalorii, 9g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 93 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, masło, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jabłkowe Pralinki Ciasto Kawowe, Brzoskwiniowe Pralinki Ciasto Do Góry Nogami, oraz Ciasto Kawowe Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Masło 8 calowy plac ciasto patelni i umieścić na blasze do pieczenia.
Dodać polewę: w średniej misce wymieszać brązowy cukier, cukier, mąkę i sól. Za pomocą noża do ciast lub palców wcierać masło w mieszaninę cukru, aż polewa uzyska konsystencję mokrego piasku. Wymieszać pekan aż do równomiernego rozłożenia. Przykryj polewą folią i pozostaw do schłodzenia w lodówce, dopóki nie będzie to potrzebne.
Zrobić ciasto: w średniej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i skórkę pomarańczową. Odstawić.
W dużej misce, śmietana razem masło i cukier z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Ubić w jajkach, jeden po drugim. Ubić w ekstrakcie z wanilii.
Ubij jedną trzecią mieszanki mąki, a następnie połowę mleka maślanego. Powtarzaj, aż wszystkie składniki zostaną włączone. Delikatnie wymieszać z brzoskwiniami.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni. Top ciasto równomiernie z dodatkiem okruchów orzechowych.
Piec, aż okruchy są ciemnobrązowe i tester ciasto wychodzi czysty, o 50 protokół.