Brzoskwiniowy budyń chlebowy z sosem karmelowym

Brzoskwiniowy budyń chlebowy z sosem karmelowym
Brzoskwiniowy budyń chlebowy z sosem karmelowym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 52 grosze za porcję. 161 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelowy budyń chlebowy z kremowym sosem karmelowym, Peachy Gruszka Budyń Chlebowy, oraz Budyń chlebowy Cappuccino z sosem karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Brzoskwinie posiekać i lekko rozgnieść w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Połącz słodzone mleko skondensowane i jajka; dodaj je do brzoskwiń i dobrze wymieszaj. Wymieszać z gorącą wodą, roztopionym masłem, cynamonem i wanilią. Wymieszać francuski chleb do mieszaniny kremu, aż chleb jest całkowicie zwilżony. Przełożyć budyń do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Piec, aż nóż włożony w środek budyniu wyjdzie czysty, około 1 godziny i 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Podczas pieczenia budyniu, połączyć brązowy cukier, 1/2 szklanki masła, syrop kukurydziany, i rum w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez 3 do 4 minut lub aż tylko lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Lekko ostudzić.
7
Wyjmij budyń z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez około dziesięć minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Podawać na ciepło z sosem karmelowym. Ostudzić i przykryć resztki budyniu i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn