Brytyjska zupa cebulowa

Jeśli masz w pobliżu 1 godzina i 45 minut do wydania w kuchni brytyjska zupa cebulowa może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 399 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka bulionu, kilka gałązek tymianku, złoty cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako europejskie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Brytyjska deska serów-Cheddar, rozmaryn i czerwona cebula tarta, Brytyjska deska serów-Lancashire Red Onion and Pepper Tarts, oraz Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na patelni rozgrzej większość masła lub kapiącego, następnie dodaj cebulę, cukier i zioła. Przyprawić i gotować, odkryte, na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, do 40 minut, aż lepki i brązowy. wlać cydr i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Wlać bulion, doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować przez 20 minut.
Aby służyć, rozgrzać grill do wysokiej.
Chleb posmarować z obu stron pozostałym masłem lub kapiącym, następnie tosty pod grillem na złoty kolor. Rozsypać serem i umieścić z powrotem pod grillem, aż się roztopi.
Zupę podawać w miseczkach z unoszącym się w niej plasterkiem grzanki, rozsypanym obficie natką pietruszki.