Brytyjska zupa cebulowa

Brytyjska zupa cebulowa
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina i 45 minut do wydania w kuchni brytyjska zupa cebulowa może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 399 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka bulionu, kilka gałązek tymianku, złoty cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako europejskie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Brytyjska deska serów-Cheddar, rozmaryn i czerwona cebula tarta, Brytyjska deska serów-Lancashire Red Onion and Pepper Tarts, oraz Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na patelni rozgrzej większość masła lub kapiącego, następnie dodaj cebulę, cukier i zioła. Przyprawić i gotować, odkryte, na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, do 40 minut, aż lepki i brązowy. wlać cydr i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wlać bulion, doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Aby służyć, rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Chleb posmarować z obu stron pozostałym masłem lub kapiącym, następnie tosty pod grillem na złoty kolor. Rozsypać serem i umieścić z powrotem pod grillem, aż się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Zupę podawać w miseczkach z unoszącym się w niej plasterkiem grzanki, rozsypanym obficie natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn