Bruschetta z serem Gorgonzola i miodem

Bruschetta z serem Gorgonzola i miodem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka chleba bagietkowego, gorgonzoli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bruschetta z serem pleśniowym i miodem, Malina i miód kozi ser Bruschetta, oraz Truskawkowa Bruschetta z miodowym bitym kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Ułóż pokrojoną bagietkę na blasze do pieczenia.
Piec, aż chleb będzie blady złoty i chrupiące, o 8 do 10 protokół.
Ułożyć ser na grzankach i piec, aż ser się rozpuści, około 3 minut.
Umieścić na półmisku i podawać natychmiast.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.