Bruschetta z Puree z białej fasoli

Bruschetta z Puree z białej fasoli
Bruschetta z Puree z białej fasoli wymaga z grubsza 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Na 52 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Mieszanka szarej soli, chleba, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Przecier Z Fasoli Fava I Bruschetta, Puree Z Białej Fasoli, oraz Puree z białej fasoli na endywii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę Puree w maszynce do gotowania, aż będzie gładka, dodając w razie potrzeby zarezerwowany płyn, aby uzyskać gotową konsystencję, która jest rozłożona, ale nie za cienka.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać pastę z oliwek i tymianek. Ponownie Puree, a podczas puree dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić do smaku solą i pieprzem. Rezerwy, i udekorować gałązkami tymianku, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tapenada OliwkowaTapenada Oliwkowa
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Chrupiący włoski chleb pokroić w grube plastry. Tost lub grill do jasnobrązowego i chrupiące. Następnie przesuń raz ząbkiem świeżego czosnku, skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Posmarować Puree z białej fasoli. W razie potrzeby wykończ szczyptą szarej soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn