Bruschetta z Puree z białej fasoli
Bruschetta z Puree z białej fasoli wymaga z grubsza 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Na 52 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Mieszanka szarej soli, chleba, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Przecier Z Fasoli Fava I Bruschetta, Puree Z Białej Fasoli, oraz Puree z białej fasoli na endywii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę Puree w maszynce do gotowania, aż będzie gładka, dodając w razie potrzeby zarezerwowany płyn, aby uzyskać gotową konsystencję, która jest rozłożona, ale nie za cienka.
Dodać pastę z oliwek i tymianek. Ponownie Puree, a podczas puree dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić do smaku solą i pieprzem. Rezerwy, i udekorować gałązkami tymianku, w razie potrzeby.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Chrupiący włoski chleb pokroić w grube plastry. Tost lub grill do jasnobrązowego i chrupiące. Następnie przesuń raz ząbkiem świeżego czosnku, skropić oliwą z oliwek.
Posmarować Puree z białej fasoli. W razie potrzeby wykończ szczyptą szarej soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu.