Bruschetta z Puree z białej fasoli

Bruschetta z Puree z białej fasoli
Bruschetta z Puree z białej fasoli wymaga z grubsza 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Na 52 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Mieszanka szarej soli, chleba, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Przecier Z Fasoli Fava I Bruschetta, Puree Z Białej Fasoli, oraz Puree z białej fasoli na endywii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę Puree w maszynce do gotowania, aż będzie gładka, dodając w razie potrzeby zarezerwowany płyn, aby uzyskać gotową konsystencję, która jest rozłożona, ale nie za cienka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać pastę z oliwek i tymianek. Ponownie Puree, a podczas puree dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić do smaku solą i pieprzem. Rezerwy, i udekorować gałązkami tymianku, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Tapenada OliwkowaTapenada Oliwkowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Chrupiący włoski chleb pokroić w grube plastry. Tost lub grill do jasnobrązowego i chrupiące. Następnie przesuń raz ząbkiem świeżego czosnku, skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Posmarować Puree z białej fasoli. W razie potrzeby wykończ szczyptą szarej soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn