Bruschetta z Puree z białej fasoli

Bruschetta z Puree z białej fasoli
Bruschetta z Puree z białej fasoli wymaga z grubsza 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Na 52 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Mieszanka szarej soli, chleba, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Przecier Z Fasoli Fava I Bruschetta, Puree Z Białej Fasoli, oraz Puree z białej fasoli na endywii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę Puree w maszynce do gotowania, aż będzie gładka, dodając w razie potrzeby zarezerwowany płyn, aby uzyskać gotową konsystencję, która jest rozłożona, ale nie za cienka.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać pastę z oliwek i tymianek. Ponownie Puree, a podczas puree dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić do smaku solą i pieprzem. Rezerwy, i udekorować gałązkami tymianku, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Tapenada OliwkowaTapenada Oliwkowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Chrupiący włoski chleb pokroić w grube plastry. Tost lub grill do jasnobrązowego i chrupiące. Następnie przesuń raz ząbkiem świeżego czosnku, skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Posmarować Puree z białej fasoli. W razie potrzeby wykończ szczyptą szarej soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn