Bruschetta pomidorowo-fasolowa
Przepis pomidor i fasola Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 38 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, szczyptę pieprzu, bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bruschetta z pastą z białej fasoli, pomidorowym chutneyem i zredukowaną glazurą balsamiczną, Bruschetta Z Białej Fasoli, oraz Jarmuż i fasola Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać pomidora i czosnek; gotować 2 minuty, stale mieszając.
Dodaj fasolę cannellini, sól i czerwony pieprz na patelnię, tłuczenie fasoli widelcem. Gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Mieszankę fasoli równomiernie rozprowadzić na każdej kromce chleba; skropić każdą kromkę 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek extravirgin, a następnie ułożyć 1 1/2 łyżeczki bazylii.