Bruschetta Grzybowo-pomidorowa

Bruschetta Grzybowo-pomidorowa
Przepis grzyby i pomidory Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 87 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 44 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz ser mozzarella, chleb, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Portabella grzyby i suszone pomidory Bruschetta, Bruschetta Grzybowa, oraz Mushroom & Gruyere Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła. Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pieczywo Broil kromki aż tosty, 1 do 2 protokół; uważnie obserwować, aby zapobiec spalanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
3
Wyjąć tosty i odstawić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby, zielona cebula, czosnek, sól, czarny pieprz, i pietruszka, aż grzyby zmiękną i soczyste, o 5 protokół. Odstawić mieszaninę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
W misce wymieszać pokrojone w kostkę pomidory z octem balsamicznym i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Każdą kromkę chleba tostowego ułożyć mieszanką grzybową i na wierzchu rozprowadzić mieszankę pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
7
Na każdej przystawce rozłóż ser mozzarella. Powrót do brojlerów, aż ser topi się i bruschetta są gorące, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn