Brunch truskawkowy bruschettas
Truskawkowy brunch bruschettas wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.08 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i lacto ovo przepis wegetariański ma 480 kalorii, 8G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 140 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ricotty, migdałów, pasty z fasoli waniliowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Brunch Truskawkowy Bruschetta, Truskawkowy Brunch Parfait, oraz Tort Brunch Z Kremem Truskawkowym.
Instrukcje
Tostuj chleb w tosterze lub na patelni, aby uzyskać efekt pasków. Roztop jedną czwartą masła na patelni. Gdy się spieni, dodajemy truskawki, ścięte bokiem w dół i smażymy na dużym ogniu przez 2 minuty lub do momentu, aż zaczną się karmelizować.
Dodaj pozostałe masło, miód i wanilię, i wirować, aby lepki SOS. Wymieszać migdały i sól.
Posmarować lub rozłożyć ricottę na gorącym toście, a następnie posmarować gorącymi jagodami i masłem miodowo-orzechowym.