Brunch Enchiladas
Brunch Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 718 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.83 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut. Jeśli masz szynkę, ser cheddar, tortille z mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brunch Enchiladas, Brunch Enchiladas, oraz Brunch Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko spryskać 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszać razem szynkę, paprykę, zieloną cebulę i 1 szklankę sera.
Umieść 1/3 szklanki mieszanki szynki w dół środka każdej tortilli; zwinąć i umieścić szew w dół w naczyniu do pieczenia.
W innej dużej misce ubić jajka, pół na pół, mąkę i sól.
Polej tortillami. Przykryć; przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Aby służyć, rozgrzać piekarnik do 177°. odkryć danie; posypać Pozostałe 1 szklanka sera na górze. Przykryć naczynie do pieczenia; piec 25 minut. Odkryć; piec 10 minut dłużej lub aż zestaw i ser topi.
Podawać z sosem z czerwonej papryki na boku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Archery Summit Willamette Valley Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
![Archery Summit Willamette Valley Pinot Noir]()
Archery Summit Willamette Valley Pinot Noir
Zaciekle aromatyczne, to wino odważnie łączy parę unikalnych podgatunków Willamette Valley pod jednym korkiem. Jego obecność jest natychmiast Odczuwalna w postaci perfumowanego i przenikliwego aromatu kopru włoskiego, morwy i suszonego anyżu. Na podniebieniu Pinot Noir jest mocny i żywy, z dużą ilością nut jeżyny i dzikiego huckleberry.Łącząc elegancję Dundee Hills, surowy mięsień wzgórz Eola-Amity i ciemnoowocową naturę Winnicy Shea, to wino uosabia ducha doliny. Z lekko jędrnymi taninami i podstawową jasnością, jest to pełny, zrównoważony i zasłużenie szczery Pinot Noir. Niezwykły rocznik 2018 celebruje równowagę, fakturę i intensywny kolor, a to wino starannie wyraża to wszystko.