Brunch Enchiladas
Brunch Enchiladas może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, jajka, pół na pół śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Brunch Enchiladas, Brunch Enchiladas, oraz Brunch Enchiladas.
Instrukcje
Umieścić szynkę w robocie kuchennym i pulsować, aż drobno zmielone.
Wymieszać razem szynkę, zieloną cebulę i zieloną paprykę. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki szynki i 3 łyżki rozdrobnionego sera na każdą tortillę, następnie zwinąć. Ostrożnie umieścić wypełnione tortille, szew do dołu, w wysmarowanym naczyniu do pieczenia 9x13.
W średniej misce wymieszać jajka, śmietanę i mleko, mąkę, czosnek w proszku i ostry sos pieprzowy.
Tortille zalać mieszanką jajeczną. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Następnego ranka Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec, odsłonięty, w nagrzanym piekarniku przez 50 do 60 minut, lub aż zestaw.
Posyp zapiekankę pozostałym 1 szklanką rozdrobnionego sera.
Piec około 3 minut więcej, lub aż ser topi.
Odstawić na co najmniej 10 minut przed podaniem.