Brukselka z sosem czosnkowym z Czarnej Fasoli

Brukselka z sosem czosnkowym z Czarnej Fasoli
Brukselka z sosem czosnkowym z czarnej fasoli to bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 120 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Przepis ten zachwycił 507 osób. Udaj się do sklepu i odbierz olej z krokosza barwierskiego, mielony pieprz, brukselkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Smażona brukselka i wieprzowina w sosie z Czarnej Fasoli, Domowej roboty sos z Czarnej Fasoli (aka sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z Czarnej Fasoli), oraz Food Gal ' s Stir-fried brukselka i wieprzowina w Czarnej Fasoli S.

Instrukcje

1
Przygotować brukselkę: dobrze umyć brukselkę. Przyciąć łodygi i wyrzucić dowolny z luźnych liści. Ćwiartować wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1
Umieść olej i płatki chili na dużej patelni i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać brukselkę na patelnię i gotować przez około 3-5 minut lub aż kiełki zaczną brązowieć trochę. Mogą wchłonąć cały olej, jeśli tylko dodadzą kolejną 1/2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
KiełkiKiełki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać sos czosnkowy z czarnej fasoli i mieszać, aż wszystkie brukselki są dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Dodaj szczyptę zmielonego czarnego pieprzu (sos jest już słony, więc prawdopodobnie nie będziesz potrzebował soli).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Gotować przez około 30 sekund. Zdejmij ciepło i podawaj natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn