Brukselka Pieczona W Piecu
Pieczona w piecu brukselka wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 270 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz miód, cebulę, szynkę wiejską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone w piecu brukselki balsamiczne, Pieczona w piecu brukselka z boczkiem, oraz Pieczona w piecu brukselka z cytryną Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 15-x 10-calowy galaretki roll patelni w piekarniku 10 minut.
Szynkę podsmażyć w 3 łyżkach. gorący olej na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 5 minut lub do chrupkości; Usuń łyżką szczelinową i odcedzić na ręcznikach papierowych.
Podgrzać 2 Łyżki. olej na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 15 do 20 minut lub aż jasnobrązowy i miękkie. Wymieszać miód, 2 składniki i 1 łyżeczkę. sól.
Wrzuć kiełki z pozostałymi 2 łyżkami. oliwa z oliwek, 1/2 łyżeczki. świeżo zmielony czarny pieprz, a pozostała 1 łyżeczka. sól.
Umieścić kiełki, ściąć boki w dół, w gorącej galaretce-roll patelni i piec 20 do 25 minut. Wymieszać z szynką i karmelizowaną cebulą.