Brukowiec brzoskwiniowy III
Peach Cobbler III wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 39 centów za porcję. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Przepis ten zachwycił 268 osób. Mieszanka brzoskwiń, masła, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 34%. Spróbuj Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), oraz Cin-ful Bruk brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko masło 9x9 calowa szklana patelnia do pieczenia.
W dużej misce, śmietana masło i 1/2 szklanki cukru.
W osobnej misce wymieszaj mąkę, sól i proszek do pieczenia.
Dodać do śmietany mieszaniny na przemian z mlekiem.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie do naczynia do pieczenia .
Jeśli używasz brzoskwiń w puszkach, dokładnie odcedzaj, zachowując sok. Łyżka owoców na ciasto.
Posypać cynamonem i 1/4 szklanki cukru.
Wlać sok owocowy lub wodę na wierzch.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 45 do 55 minut. Podczas pieczenia owoce i sok idą na dno, a ciasto unosi się.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schloss Vollrads Riesling Spatlese z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.